Giriş yap
Arama
En son konular
Anahtar-kelime
Istatistikler
Toplam 35 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: Dava
Kullanıcılarımız toplam 148 mesaj attılar bunda 118 konu
Kimler hatta?
Toplam 2 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 2 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 73 kişi Ptsi Ekim 21, 2024 2:09 am tarihinde online oldu.
Uzak Bir Düştü Seni Sevmek...
1 sayfadaki 1 sayfası
Uzak Bir Düştü Seni Sevmek...
Zaman nasıl geçiyor bilemiyorum. Daha dün gibiydi seninle tanışmamız , uzaktan bakıyordum sana kim bu diyordum, yıllar sonra ilk kez birini merak etmiştim, yıllar sonra ilk kez birine bakarken gözlerim dalmıştı. Sonra düştüm ardına yürüdüm cesaret edemedim seninle konuşmaya, oysa ben hiç ama hiç çekinmezdim. Yaklaştım sana seslenecektim, merhaba diyecektim dilim tutuldu sustum. Bakakaldım ardından sen yürüdün ben donakaldım. İçimde bir yerlere ateş düştü yıllar sonra, biliyordum bu ateşin biliyordum bu sancının sonunu. Galiba yeniden aşık oluyor yeniden seviyordum. Günler birbirini kovalarken hep seni görmek umudu vardı içimde, yine görecektim biliyorum ve bir gün çıktın karşıma.
İşte o gün içimdeki cesaretsizliğe inat yaklaştım yanına usul usul. Tanışmak isterken kalbimin taşlaşmışlığına inat sıcaklığımı verdim sana gülümseyişi unutan birinin tebessümünün sıcaklığıyla yaklaştım. Sana seni seviyorum diyemedim ama Sana kendimi anlattım....Sonunda tanıyordum seni ve biliyordumki sen artık benimdin benim olacaktın. Seni yaşamaya başladım içimde derin kaygılarla. Biliyordum hayatımdaki her güzel şey gibi sende gidecektin, gitmeden önce yaşamalıydım seni ve yaşadımda noksanları olsada...
Seni üzdüm biliyorum yanlışlarımın arkasanı sığınıyorum şimdi ve kendimi avutuyorum o şimdi uzakta olsa bir şehirde mutlu ve belki hala beni seviyordur diye...Kızma ne olur bana seni tahminlerin ötesinde sevdim. Ağladım yokluğuna, sustum sen gittikten sonra ve artık hiç gülmüyorum. Şekeri elinden alınmış bir çoçuk gibiyim sensiz günlerde...
Şimdi düşlerime dönüyorum içinde seni bulduğum seni yaşadığım.
Serdar Yıldırım
İşte o gün içimdeki cesaretsizliğe inat yaklaştım yanına usul usul. Tanışmak isterken kalbimin taşlaşmışlığına inat sıcaklığımı verdim sana gülümseyişi unutan birinin tebessümünün sıcaklığıyla yaklaştım. Sana seni seviyorum diyemedim ama Sana kendimi anlattım....Sonunda tanıyordum seni ve biliyordumki sen artık benimdin benim olacaktın. Seni yaşamaya başladım içimde derin kaygılarla. Biliyordum hayatımdaki her güzel şey gibi sende gidecektin, gitmeden önce yaşamalıydım seni ve yaşadımda noksanları olsada...
Seni üzdüm biliyorum yanlışlarımın arkasanı sığınıyorum şimdi ve kendimi avutuyorum o şimdi uzakta olsa bir şehirde mutlu ve belki hala beni seviyordur diye...Kızma ne olur bana seni tahminlerin ötesinde sevdim. Ağladım yokluğuna, sustum sen gittikten sonra ve artık hiç gülmüyorum. Şekeri elinden alınmış bir çoçuk gibiyim sensiz günlerde...
Şimdi düşlerime dönüyorum içinde seni bulduğum seni yaşadığım.
Serdar Yıldırım
Similar topics
» Seni Ne Çok Sevdim
» Seni Yağmurdan Sonra Seveceğim
» Düşlerde Gördüm Seni Söyleyemedim,,,, BİRTANEME
» Seni Yağmurdan Sonra Seveceğim
» Düşlerde Gördüm Seni Söyleyemedim,,,, BİRTANEME
1 sayfadaki 1 sayfası